Контакти
гр.Гоце Делчев, п.к. 2900
бул."Гоце Делчев - прод." №125
+ 359 882 898 613
+ 359 887 021 020
+ 359 888 031 030
+ 359 884 661 222
+ 359 751 6 10 20
hospitality@uvanestum.com
lat: 41.578282, lon:23.761143
Насладете се на хармонията на изкусно претворените аромати и вкусове, съвършено съчетани с подходящо вино или напитка.

С уважение към изобилието и разнообразието на естествените съставки, нашите меню предложения са създадени с грижа и внимание към натуралните качества и чистотата на всеки продукт. За да постигнем съвършенството на балансирания и автентичен вкус, ние разчитаме на собственото ни стопанство и на най-добрите местни производители. Наши партньори са подбрани доставчици и авторитетни компании в областта на професионалното хотелиерство и ресторантьорство в България.

Предлагаме избор от съблазнителна селекция от ястия, произхождащи от различни точки на света. Постарали сме се да представим и традиционната родопска и неврокопска кухня, заради изключителното им богатство от вкусове и аромати, вековен кулинарен опит и разнообразни готварски техники.

Ние вярваме, че когато удоволствието от храната се основава на качество и баланс, всяко хранене може да се превърне в здравословно и хармонично преживяване.

РЕСТОРАНТ ЕНОТЕКА
С почит и с внимание към добрия вкус и качествената храна.
+
РЕСТОРАНТ ЕНОТЕКА
ЗАКУСКА
Събудете всичките си сетива за престоя си в Uva Nestum Wine & SPA.
+
ЗАКУСКА
×
РЕСТОРАНТ ЕНОТЕКА
Ние ценим добрата храна. Затова се стараем да отглеждаме част от продуктите сами, в стопанството на комплекса. Ценим и местните производители, затова останалите ни нужни продукти осигуряваме от доверени локални партньори. Имаме специално отношение и към вкуса, затова добавяме собствен почерк и лично внимание към всяко ястие. А в почитта ни към виното може да се уверите като дегустирате селектираните вина от нашата винена листа.
Работно времеВсеки ден от 12:00 ч. до 23.00 ч.
МестоположениеНепосредствено до хотел Uva Nestum Wine & SPA
Телефон за връзка+359 889 816 611
Облекло (дрескод)Спортно-елегантно
×
ЗАКУСКА
Започнете деня си с чаша ароматен чай или кафе и се заредете с енергия! Предлагаме Ви богат избор от топли храни, сирена, колбаси, домашен хляб и хлебни изделия, плодове, зеленчуци, мюсли, топли напитки, свежи сокове и вода.

Любезно молим да имате предвид, че в случаи на ниска заетост (под 10 госта), закуската се поднася след избор от сет меню.
Работно времеВсеки ден от 07:30ч. до 10:30 ч., с Рум сървиз
МестоположениеЗала за закуски, на 1-ви хотелски етаж
Облекло (дрескод)В името на комфорта и удобството на всички гости, в залата не се допуска настаняване на гости по халат, с бански или с непокрит торс.
×
ЛОБИ БАР
Уникален атриум и великолепна гледка към вътрешния двор на комплекса и музикалния фонтан отморяват и зареждат сетивата Ви в гостоприемния ни Лоби бар. Под освежаващия ромон на водата може да се насладите на първокласна селекция от алкохолни и безалкохолни коктейли, студени и топли  напитки.
Работно времеВсеки ден от 07:30 ч. до 23:00 ч.
МестоположениеПартер, във фоайето на хотел Uva Nestum Wine & SPA
Облекло (дрескод)Спортно-елегантно (През летния сезон, само в лятната градина на лоби бара се допуска настаняване по халат)
×
ВИНО БАР
Екипът на Uva Nestum Wine & SPA има специално отношение към виното. Виното за нас е страст и призвание, свещенодействие и наслада. Споделете това усещане с нас в стилния Вино бар на комплекса. Тук може да дегустирате селектирана продукция от целия свят, както и уникалните ни вина – собствено производство. С оригинален интериор и с дискретен шик, заведението е идеално място за дегустации, събития и срещи.
Работно времеНеобходима е предварителна заявка
Телефон за връзкаЗа резервации: +359 888 03 10 30
Облекло (дрескод)Спортно-елегантно
×
ВИТАМИН БАР
Поемете си дъх между разнообразните спа процедури в Uva Nestum Wine & SPA и се насладете на свеж заряд с тонизиращите ни сокове и напитки, приготвени чрез студено пресоване за максимално запазване на здравословните и хранителни свойства на продуктите.
Работно времеОт септември до юни, от 10:00 ч. до 18:00 ч.
МестоположениеСпа центъра на хотел Uva Nestum Wine & SPA
Облекло (дрескод)Имате възможност да се настаните и по халат
×
ЛЕТЕН БАР
Останете по бански! Добавете само освежаваща напитка към слънчевите лъчи и свежия въздух. Насладете се на свеж избор от алкохолни и безалкохолни коктейли и напитки, които хармонично ще допълнят летните Ви емоции.
Работно времеОт юни до септември, от 10:00 ч. до 19:00 ч.
МестоположениеНепосредствено до външния басейн
Облекло (дрескод)Плажно
×
СКАЙ БАР
Изживейте вкуса на лятото, под звездите, сред простора и хармонията, заобикалящи комплекса! Насладете се на разнообразие от безалкохолни и алкохолни напитки, които ще Ви заредят с лятно настроение!
Работно времеОт юли до септември, от 21:00ч до 23:00ч
МестоположениеПанорамен покрив
Телефон за връзка+359 888 03 10 30
Облекло (дрескод)Спортно-елегантно
ЛОБИ БАР
Отпуснете се в елегантната атмосфера на уникалния атриум и великолепната гледка към вътрешния двор на комплекса.
+
ЛОБИ БАР
ВИНО БАР
Подарете си вълнуващо пътешествие за небцето, в изискан и стилен интериор.
+
ВИНО БАР
ВИТАМИН БАР
Възстановете енергията си с тонизираща напитка във Витамин бара.
+
ВИТАМИН БАР
ЛЕТЕН БАР
Отдайте се на вкуса на лятото в Летния бар на Uva Nestum Wine & SPA.
+
ЛЕТЕН БАР
СКАЙ БАР
Подарете си време за релакс с панорамна гледка и простор!
+
СКАЙ БАР
Специални Оферти